Cycle2Explore

- Long Distance Cycle Tours -

 

Contact

Cycle2Explore

KvK 57624216

Nieuwstraat 51

5757 AS Liessel

T: 06 | 50 40 67 97

E: [email protected]

W: cycle2explore.nl

 

Informatie

Uw bericht is verzonden naar Cycle2Explore. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Met vriendelijke groet,
Cycle2Explore
Antoon Reijnders
T: 0493 - 34 21 78
E: [email protected]
Oops. An error occurred.
Click here to try again.
 

Nieuws

Bekijk de webversie van onze Nieuwsbrief
 

Aanmelden Nieuwsbrief

Het doel van onze Nieuwsbrief is u te informeren, inspireren, amuseren en activeren. In onze Nieuwsbrief treft u dus naast de jongste ontwikkelingen binnen Cycle2Explore ook allerlei wetenswaardigheden, tips, suggesties en idee毛n aan. Belangstelling? Meld u  aan voor onze Nieuwsbrief.

Inschrijven

 
 
 

Deelnemersportaal

 

馃敀

Bij wijze van een eerste experiment heeft Cycle2Explore voor de deelnemers aan een fietskampeervakantie een (verborgen) Deelnemersportaal aangemaakt. In dit deelnemersportaal treft u informatie, wetenswaardigheden, suggesties, idee毛n en tips aan voor uw geboekte Fietskampeervakantie. Ook vindt u hier een antwoord op veel gestelde vragen.

Na uw inschrijving voor een Fietskampeervakantie ontvangt u van ons een inlognaam met een wachtwoord, waarmee u toegang krijgt tot het Deelnemersportaal.

De knop DEELNEMERSPORTAAL is nog niet geactiveerd.

 

YouTube kanaal

Bekijk de promo's en de reisvideo's op ons YouTube kanaal
 

Download

 
 
 
______________________________________________________________________________________________________________________
 

Media

Volg ons op Facebook
Bekijk onze video's op YouTube
Beluister ons op Spotify
Bekijk onze foto's op Flick
 
______________________________________________________________________________________________________________________
 

Reisgarantie

Cycle2Explore is aangesloten bij het GGTO garantiefonds voor gespecialiseerde touroperators. De Stichting GGTO staat er voor garant dat u het reeds betaalde deel van uw reissom terug krijgt indien de touroperator in financieel onvermogen komt. Dit kan zijn v贸贸r uw vertrek maar ook tijdens uw verblijf op locatie. Bovendien garandeert de Stichting GGTO tijdens uw verblijf uw terugreis indien de touroperator, als gevolg van financieel onvermogen, hier niet meer voor kan zorgdragen. Meer weten? Klik op GGTO

 

Branchevereniging

Cycle2Explore is lid van de brachevereniging VvKR. De reisspecialisten aangesloten bij de VvKR onderscheiden zich door hun betrokkenheid en expertise. Deze ervaringsdeskundigen staan voor een persoonlijke benadering en zijn gericht op kleinschalig toerisme met respect voor de lokale cultuur, tradities en werkwijzen. U reist in kleine groepen en overnacht in vaak authentieke accommodaties. De vereniging garandeert dat haar leden voldoen aan alle wettelijk gestelde eisen voor reisorganisaties. 

Meer weten over de VvKR? Klik op VvKR

 

Privacy

Met ingang van 25 mei 2018 is in Nederland de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Vanaf die datum geldt in de gehele EU dezelfde privacy wetgeving. De AVG kent een verantwoordingsplicht. Deze verantwoordingsplicht houdt in dat Cycle2Explore moet kunnen aantonen dat de verwerking van persoonsgegevens aan de regels van de AVG voldoet. Ook moet Cycle2Explore kunnen laten zien dat de juiste technische en organisatorische maatregelen zijn genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Cycle2Explore is hierop volledig ingericht. Meer weten? Download de PRIVACY VERKLARING
 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Op 1 oktober 2019 heeft Cycle2Explore het International Tourism Plastic Pledge ondertekend. Hiermee spreekt Cycle2Explore nadrukkelijk uit zich in te willen zetten voor het verminderen van plasticvervuiling op haar vakantie-bestemmingen. MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Nederland is met Futureproof Community de  initiatiefnemer. Samen met 2.500 ondernemers vormen ze een beweging die de overgang naar een nieuwe economie versnelt. Een gezonde economie waarin positieve financi毛le resultaten samengaan met de zorg voor onze planeet. Meer weten? Download het ITPP CERTIFICAAT

 
______________________________________________________________________________________________________________________
 

Samenwerking

Kamer van Koophandel

Informatie, Voorlichting en Ondersteuning

Cycle2Explore is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: KvK Eindhoven 57624216

Het nummer controleren? Klik op KvK

Pippin Foods

Foodtruck & Catering

Food & Beverage op onze Fietskampeervakanties wordt verzorgd door
  • De Gastrohoeve - Foodtruck & Catering
  • Pippin Foods - Foodtruck & Catering
  • David Hague - Your Personal Cook
Meer weten over Pippin Foods? Klik op PIPPIN

De Gastrohoeve

Foodtruck & Catering

Food & Beverage op onze Fietskampeervakanties wordt verzorgd door 
  • De Gastrohoeve - Foodtruck & Catering
  • Pippin Foods - Foodtruck & Catering
  • David Hague  - Your Personal Cook
Meer weten over De Gastrohoeve ? Klik op GASTROHOEVE

David Hague

Your Personal Cook

Food & Beverage op onze Fietskampeervakanties wordt verzorgd door 
  • De Gastrohoeve - Foodtruck & Catering
  • Pippin Foods - Foodtruck & Catering
  • David Hague  - Your Personal Cook
Meer weten over David Hague? Klik op DAVID

Fital

D茅 vakantiespecialist voor uw actieve vakantie !

Cycle2Explore werkt intensief samen met Fit谩l Vakanties. Zo worden de Fietskampeervakanties van Cycle2Explore 贸贸k door Fit谩l aangeboden.
Belangstelling voor een kortdurende fietsvakantie van hotel naar hotel? 
Klik op FITAL

IVOR

Instituut Voor Opleiding in de Reiswereld

Cycle2Explore werkt nauw samen met het Instituut Voor Opleidingen in de Reiswereld. Al onze reisleiders zijn hierdoor ANVR gecertificeerd.
Meer weten? Klik op IVOR

Soetens Fietsvervoer

Fietsvervoer in Europa

Cycle2Explore werkt nauw samen met Soetens Fietsvervoer. Zo wordt uw fiets m茅t bagage door Soetens op uw eindbestemming opgehaald en afgeleverd op uw huisadres.

Meer weten? Klik op SOETENS

 
______________________________________________________________________________________________________________________
 

DisclaimerOp het gebruik van deze website zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.
 
Gebruik van informatie
Cycle2Explore streeft ernaar op deze website altijd de juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootste zorgvuldigheid is samengesteld, staat Cycle2Explore niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van deze informatie. Eventuele juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.
Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Cycle2Explore aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebuik van de informatie op de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail berichten, kan niet zonder meer een relatie tussen Cycle2Explore en de gebruiker van de website ontstaan
 

E-mail 

Cycle2Explore garandeert niet dat aan haar gezonden e-mail berichten (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mail berichten niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mail verkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging met Cycle2Explore te corresponderen accepteert u dit risico.
 
Hyperlinks
Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. Cycle2Explore heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina's of voor de diensten die zij eventueel aanbieden. Cycle2Explore aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.
 
Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Cycle2Explore zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar gemaakt worden, zonder dat Cycle2Explore daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.
______________________________________________________________________________________________________________________