Cycle2Explore

- Long Distance Cycle Tours -

 
Cycle2Explore                    
David Hague
 

David Hague - Your Personal Cook reist met ons mee

 

Op het onderdeel "Food & Beverage" zal David Hague - Your Personal Cook, met de inzet van zijn Rolling Kitchen, de komende jaren de maaltijdvoorziening op de Fietskampeervakanties van Cycle2Explore verzorgen.

 

preparing breakfast

 
 

Your Personal Cook

David Hague

Master Chef   |   Eigenaar van David Hague - Your Personal Cook


" Together we can do more... "
 
 

Introduction

My name is David Hague.  

 After working in France, Italy and Switzerland I have settled in De Ronde Venen.

 All my culinary experiences I can offer you as your Personal Cook.

Jane Doe - Another Company, LLC

"Ik streef ernaar om topkwaliteit toegankelijk te maken voor zoveel mogelijk mensen. Bij de organisatie van een winkelpromotie, een zakelijke bijeenkomst of een privé party wil ik altijd hetzelfde hoge niveau handhaven. Dit gegeven in combinatie met de typisch Engelse gastvrijheid en humor vormt een goede basis voor een geslaagde samenwerking. Sinds februari 2010 heb ik een vaste rubriek in DE GROENE VENEN waarin ik schrijf over mijn passie voor organische producten. Ik bezoek voor de rubriek "met je neus in de boter" groene bedrijven in Het Groene Hart. Ook ben ik als Personal Cook aanwezig tijdens de shows van couturier Hans Ubbnk, die door het hele land plaats vinden. Ik ben al jaren de vaste huiskok van Lutz Fashion in Vinkeveen en ........ in de zomer van 2011 heb ik de catering verzorgd bij het kwaliteitsprogramma VPRO Zomergasten."

 
 

David Hague

Welcome  &  Enjoy your meal

Bussiness Catering

Save precious time and ... money

Als uw zakelijk cateraar kan David Hague u bijstaan bij diverse happenings, zoals sales meetings, verkoopactiviteiten en lunch bijeenkomsten. Eén telefoontje en alles is geregeld.. U bespaart tijd en daardoor geld. De zakelijke klanten van Davdid Hague zijn winkels, banken, musea, advocatenkantoren en ziekenhuizen. Alhoewel het totaal verschillende bedrijfstakken zijn verwachten zij allemaal hetzelfde… een naadloze en zorgeloze service. David leert uw bedrijf graag  kennen, zodat hij precies weet welke gerechten mooi aansluiten op uw wensen.

Private Catering

Relax and enjoy your own party ...

Breng top restaurantkwaliteit in uw huis! En geniet zelf in volle teugen van uw eigen feest. Stelt u zich eens voor dat u voor uw feest zelf geen voorbereidingen hoeft te treffen. U hoeft geen boodschappen te doen en zelfs het opruimen en de afwas na afloop wordt voor u gedaan. Ook voor bedienend personeel, extra meubilair en bestek kan gezorgd worden.  Het enige dat u hoeft te doen is uw gasten onderhouden en genieten van uw eigen feest. Zonder zorgen en omringd door pure luxe.

Special Events

Cycling the Way of St. James ...

Hier komt Cycle2Explore om de hoek kijken. Zo zal David Hague de komende jaren worden ingezet op de Fietskampeervakanties van Cycle2Explore. Dit met name op grond van zijn ervaring opgedaan in diverse Franse restaurants in de Provence met Michelin-kwaliteit. Dáár heeft David zijn sporen verdiend. 


Cooking Clinics

Slow Food & Fine Wine ...

Als persoonlijk kok streeft David Hague ernaar u de fijne kneepjes van het koken bij te brengen. Hij toont u de technieken, deelt zijn keukengeheimen en helpt u bij het zoeken naar gerechten die u het meest aanspreken. Vaak wordt hij gevraagd mensen te helpen bij hun voedingsproblemen. Hoe kan ik mijn kinderen gezondere maaltijden voorzetten? Hoe bereid ik het dieet dat de dokter me adviseerde? Hoe kan ik betere maaltijden serveren? De antwoorden op al deze vragen komen in zijn clinics aan de orde.

David Hague

Don´t hesitate to contact me ...

David Hague - Your Personal Cook

Nijverheidsweg 14

3641 RR Mijdrecht

Kvk: 30273401

BTW: 2178076B01

Lokale producten

Let me tell you about my passion …

Producten kopen uit de regio heeft een positieve invloed op ons leven. Dit is de bedrijfsfilosofie van David en daarom is het de  moeite waard is om lokale producten te kopen. En het is ook een goed excuus om even het 'platteland' in te gaan om een bezoek te brengen aan een boerderij of een lokaal winkeltje. Er zijn zoveel getalenteerde regionale producenten, die de allerbeste producten maken. Het is zeker geen duffe wandeling; het is een leuk avontuur en… je treft nooit een lange rij aan bij de kassa !

Food Journalist

On organic tour in our own region ...

Vanaf  februari 2010 neemt David de lezers van De Groene Venen in de rubriek "Neus in de boter" graag mee op een ontdekkingsreis in zijn eigen regio. Hiervoor bezoekt hij dan producenten van eerlijke, duurzame, biologische en gezonde producten in Het Groene Hart. Door middel van interviews met kaasboeren, kwekers, en scharrelslagers maakt hij de lezers wegwijs in deze, helaas voor velen nog onbekende, wereld. Een wereld die zo bereikbaar is voor iedereen, maar je moet die wel weten te vinden. Het artikel lezen? Klik op de foto.

Persoonlijk

I do speak Dutch as well ...

David Hague werkt altijd naar de wensen van zijn gasten. Heb je onderweg een wens dan zullen zij altijd hun uiterste best doen je hierbij te helpen. Hij staat bekend om zijn klantvriendelijkheid, zijn en een voortreffelijke service. 
 

David Hague - Personal Cook of Cycle2Explore