Cycle2Explore

- Long Distance Cycle Tours -

 
Cycle2Explore                    
Pippin Foods
 

Pippin Foods - Catering & Foodtruck reist met ons mee

 

Op het onderdeel "Food & Beverage" zal Pippin Foods, met de inzet van hun gelikte foodtruck, de komende jaren de maaltijdvoorziening op de Fietskampeervakanties van Cycle2Explore verzorgen.

 

Jan Noordermeer en Kim Kooter in hun foodtruck  –

 

Pippin Foods

Kim Kooter

Master Chef   |   Eigenaar van Pippin Foods

Kim houdt van wandelen en lekker eten maken. Ze maakt heerlijke Bourgondische maaltijden en wandelt wekelijks zo'n 30 kilometer met de honden. Ook het bijzondere concept van Pippin Foods is door Kim ontwikkeld. Samen met haar partner Jan Noordermeer, eigenaar van Pippin Hikes, verzorgt zij op onze Fietskampeervakanties dagelijks het gezamenlijke fietsontbijt en het voortreffelijke 3-gangen diner.

Jan Noordermeer

Wandelaar   |   Eigenaar van Pippin Hikes

Jan wandelt graag over nieuwe paden en neemt je heel graag mee over de oude. Hij vindt het erg leuk om afwisselende routes te maken en uit te zetten. Daar waar Jan op de wandelvakanties van Pippin Hikes voor de logistiek zorgdraagt, is Kim de meewandelend gids en verzorgt zij na aankomst op de camping de maaltijden.

PIPPIN FOODS

Welcome  & Bon Appetit

Bruiloften & Partijen

Pippin Foods plaatst haar foodtruck op bruiloften en grote feesten; een heerlijk speenvarken aan het spit met huisgemaakte honing/mosterdsaus. Samen met een buffet van huisgemaakte huzarensalade, versgebakken broodjes met de beruchte Pippin Dip en groene salades. Daarnaast zorgt Pippin Foods ook voor een goed glas wijn, een koel biertje of een lekker glas fris


Festivals & Events

Met hun foodtruck houdt Pippin Foods niet vast aan één product, maar wordt er ook altijd gekeken waar vraag naar is. Zo levert Pippin Foods ook hamburgers, broodjes gezond, soep, spareribs, stamppotjes en nog veel meer.
Special Events

En hier komt Cycle2Explore om de hoek kijken. Zo zal Pippin Foods in de jaren 2020, 2021 en 2022 worden ingezet op de Fietskampeervakanties van Cycle2Explore. Dit met name op grond van hun ervaring opgedaan tijdens hun eigen wandelvakanties. Dáár heeft Pippin Foods haar sporen verdiend. Zo hebben ze o.a. gezorgd dat er voor een groep, na het varen met een roeiboot, midden in een weiland een lunch klaar stond met pannenkoeken voor de kinderen. Ook organiseren ze leuke wandeltochten met onderweg een picknick, compleet met een sfeervolle groepstent.

Oftewel: het buiten-kook-leven is Pippin Foods gewend. Er wordt onderweg altijd gedacht in oplossingen en … alle ideeën zijn welkom. 

Heerlijke gerechten

Spareribs met whiskysaus • Tosti brie, walnoot & honing • Homemade huzarensalade • Vegetarische Tortilla • Diverse stamppotjes • Speenvarken aan het spit • Dikke sandwiches • Broodjes gezond • Rundvlees stoverij • Limburgse braadworst • Kipsaté met pindasaus • Schooltraktaties, poepkoek • Worteltjestaart • Engelse muffins & scones • De wereldberoemde Pippin Dip met verse broodjes en nog veeééééél meer ……


Pippin

Peregrin Took, kortweg Pippin, is één van de karakters uit Lord of the Rings waar ze beiden fan van zijn. Daarnaast staan de tafels in de films vol met lekker eten en houden ze zeer van deze sfeer.

Vers

Kim en Jan houden van het Bourgondische leven, goed eten met een goede wijn. Zij werken dagelijks met verse producten en maken bijna alles zelf. En dat proef je !! 


Persoonlijk

Kim en Jan werken altijd naar de wensen van hun gasten. Heb je onderweg een wens dan zullen zij altijd hun uiterste best doen je hierbij te helpen. Ze staan bekend om hun gastvrijheid, vrolijkheid en een goede service.Ervaringen

Marien van der Vliet

23 augustus 2019

"Fantastische wandelreis in Schotland gehad. The West Highland Way gelopen, een onvergetelijke ervaring. Daarbij de hartelijkheid en gastvrijheid van Kim en Jan, die er alles aan doen om het naar je zin te maken. Het was echt geweldig!!

Lucia V.

1 oktober 2018

"Afgelopen weekend hebben wij genoten van de Kust en Hofstad wandeling. We hebben het enorm getroffen met het weer, maar vooral ook met de fantastische verzorging van Kim en Jan. Heerlijk gegeten, warm geslapen en onderweg genoten van de afwisselende route. Pippin Hikes is echt een aanrader!"

Geert van den Bergh

24 augustus 2018

Mooie en gezellige week gehad in Schotland. Jan en Kim doen hun uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. We kijken met veel plezier terug. De West-Highland Way was prachtig, maar ook het kamperen in de gezellige tenten van Pippin Hikes is een aanrader, evenals de goede maaltijden van Jan en Kim."


Coby Groenestein

16 april 2018

Leny van Weel

15 april 2018

“Net thuis van een heerlijke tulpen hike wandeling van twee dagen. Een groot feest! Jan en Kim zijn geweldige gastheer en gastvrouw. Niets was te veel en alles was super goed verzorgd. Tot de volgende wandeling!” Fam. Slingerland

24 mei 2017

“Fantastische ervaringen om Kaas & Boompies te wandelen! Geweldig genoten van de prachtige routes, de 4-sterren-waardige verzorging en het sfeervolle tentenkamp. Pippin Hikes geweldig georganiseerd. jullie hadden echt aan alles gedacht! ” 
 

– Pippin Hikes wandelvakantie in Schotland ….… The West Highland Way –