Cycle2Explore

- Long Distance Cycle Tours -

 
Cycle2Explore                    
Reisleider Renée
 

Reisleider Renée  |   Renée  van der Laan   |   IVOR opgeleid en ANVR gecertificeerd tourmanager

 

Op het onderdeel Reisbegeleiding zal Renée de komende jaren het reismanagement op de Fietskampeervakanties van Cycle2Explore verzorgen.

 

 Renée van der Laan 

 
 

Reisleider Renée

Reisleider Renée   |   Renée van der Laan

Reisleider Renéé   |   IVOR opgeleid en ANVR gecertificeerd tourmanager


"Cycle2Explore gaat nog een stapje verder. Cycle2Explore biedt fietsvakanties aan van episch formaat. Niet een paar weekjes, maar een hele pelgrimstocht, een rivier volgen, van hoofdstad tot hoofdstad fietsen"
 
 

Introduction

Cycle2Explore biedt fietsvakanties aan van episch formaat


Wat is  er zo leuk aan  om reisbegeleider te zijn?  Dat is o.a. de afwisseling. Geen enkele dag is hetzelfde, je komt op bijzondere plekken en je ontmoet steeds weer nieuwe mensen. Daarom ben ik in 2020 begonnen met de opleiding reisbegeleiding uitgaand toerisme aan het IVOR. Tijdens de opleiding aan het IVOR zijn er veel first hand verhalen over bijzondere reizen, geweldige groepen en ongelooflijke situaties aan bod gekomen. Daarnaast zijn er nog andere essentiële punten behandeld, denk daarbij aan verwachtingsmanagement, oplossingen voor elk soort SOS-geval, voor groepen spreken, informatiebijeenkomsten houden, draaiboeken maken en verwerken, en het verduurzamen van reizen. In september 2021  heb ik eindelijk examen mogen doen en ben geslaagd voor zowel Hostess als Reisbegeleider. Ik heb mijn rijbewijs, ik spreek meerdere talen, ik hou van natuur en avontuur.


Na de middelbare school ben ik gaan studeren aan Universiteit Leiden: eerst Japanse taal en cultuur, toen Engelse taal en literatuur en linguistics. Ik heb na mijn studententijd een tijdje voor de klas gestaan, gewerkt als project manager bij een vertaalbureau en verschillende (logistiek) administratieve functies gehad. Vorige zomer heb ik gewerkt als locatie manager voor Estivant, een organisatie die vakanties verzorgd voor eenoudergezinnen. Belangrijker nog is de reiservaring die ik heb opgedaan tussen al de banen door: drie maanden door Afrika, verschillende reizen naar het Midden-Oosten, zes maanden over-land van hier tot Tokyo (dus zonder te vliegen).

En ..... in 2021 ben ik op de fiets gestapt om naar Griekenland te fietsen, met mijn tentje achterop van camping naar camping.Renée

 
 
 

- Cycle2Explore ...... beyond limits -